Парното ми духа доста слабо (бучи ма все едно е запушено), а за топлина въобще трябва въображение като цяло. Проблема си е цяла е зима не е конкретно за студовете от уикенда. По-принцип знам че парното на нашите модели не е супер ама преди топлеше доста по-добре. Антифриза е сменян преди около година, поленовия филтър май преди повече. Незнам какво друго има значение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо парно - защо?
Collapse
X
-
И аз имах същия проблем, при мен жилото на врътката за топло се беше счупило в пласмасовата основа която го държи да отваря клапата за топло на парното и клапата стоеше в почти затворено положение. Наложи да свалям цялото табло с конзолата за да мога да го оправя, така, че виж си жилото. Клапата се намира на много шибано място, трябва да бръкнеш под таблото вдясно от волана, и с напипване ще я намериш. Моята е без климатик и не съм сигурен дали и при теб е така!146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
Comment
-
Колега отични се парното ти слабо ли духа или просто не духа достатъчно топло?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Филтър за купе, не загрява антифриза, прави въздушна възглавница /гарнитурка/, не отваря клапата - едно от тия ще да еsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment